×
-20% na novu kolekciju do 23.05. u 08:00h uz ivana20 
🛍️👗

Jednostrani raskid ugovora

Računanje roka za jednostrani raskid ugovora: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora kojeg možete preuzeti na našoj stranici. Popunjeni obrazac potrebno je poslati poštom ili emailom ili putem društvenih mreža (facebook / instagram).. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena na našu adresu. Novac za vraćene proizvode uplatit ćemo na tekući račun kupca u roku od 14 radna dana po primitku povrata.

Za zamjenu i povrat artikla možete se javiti putem naše facebook/instagram stranice ili preko email adrese [email protected]

Zamjene artikala radimo isključivo putem naših dostavnih službi.

U slučaju zamjene/povrata obavezno je priložiti račun.

Pravo na zamjenu ili povrat novca imate isključivo u roku 14 radnih dana od preuzimanja paketa.

Vraćeni proizvod ne smiju biti nošeni, oprani, oštećeni i moraju imate sve pripadajuće etikete.

Nakon isteka navedenog roka, ne vraćamo novac, a proizvode vraćamo o vašem trošku.

Trošak slanja u slučaju zamjene snosi kupac. (GLS sluzba = 4,79€ / HP po važećem cjeniku)

Ukoliko želite povrat napraviti putem GLS-a, možemo izraditi za Vas nalog te će GLS dostavljač na Vašoj adresi pokupiti artikle za povrat.

Potrebno je da nam navedete ime, prezime i adresu na koju radimo nalog za povrat. Cijena poštarine je 5,40 €. Za iznos poštarine umanjit ćemo ukupan iznos Vašeg povrata. Obavezno u paketu priložiti popratnu dokumentaciju (račun, narudžbu i OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA).

Pakete s naznačenom otkupninom ne preuzimamo! Molimo vas da ne šaljete pakete s otkupninom.

Ako ne preuzmete naručenu robu, a ponovno zatražite slanje zadržavamo pravo naplate dvostrukog iznosa poštarine koji u cijelosti prethodno mora biti izmiren na našem poslovnom računu.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:

  1. [email protected]
  2. putem pošte na Na adresu – Trgovina Ivana, Slavonskih graničara 19, 35400 Nova Gradiška
  3. putem društvenih mreža (Facebook Ivana Trgovina  ili instagram trgovinaivana)

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. 

Prigovor mora sadržavati podatke – Podnositelj prigovora (ime i prezime) ; Adresa za dostavu odgovora.

Obrazac o jednostranom raskidu ugovora možete pronaći ovdje:

https://trgovinaivana.eu/wp-content/uploads/2023/08/Trgovina-Ivana-obrazac-Jednostrani-raskid-ugovora.pdf

 

PRETRAGA

Košarica