×
-20% na novu kolekciju do 23.05. u 08:00h uz ivana20 
🛍️👗

Dostava

1. Dostava & Besplatna dostava

Cijena dostave za Hrvatsku i Sloveniju iznosi 4,79 €. Osiguranje pošiljke iznosi 0.79 . Brza dostava se dodatno naplaćuje 1,49 . Ukoliko kupac napravi narudžbu na našoj web trgovini do 14.00 sati i odabere opciju brze dostave, paket ćemo isti dan otpremiti iz našeg skladišta i predati dostavnoj službi.

*Povremena promocija besplatne dostave iznad određenog iznosa bit će jasno objavljena i naznačena na webu, objavama na profilima društvenih mreža, reklamnim materijalima i sl.

2. Tko dostavlja?

Dostavljamo u suradnji s dostavnom službom GLS, DPD, LOG-IN/MB STORE. (ugovorni partneri).

Sve gore navedene dostavne službe prate načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://www.dpd.com/hr/hr/zastita-podataka/. Više o GLS obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://gls-group.eu/HR/hr/zastita-osobnih.  Više od LOG-IN/MB STORE obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na sljedećem linku: https://log-in.hr/zastita-osobnih-podataka/.

3. Rok dostave

Proizvodi naručeni u internetskoj trgovini Trgovina Ivana kreću na put u najkraćem mogućem roku. Ako proizvode imamo na zalihi u skladištu, nerijetko se isporučuju već isti dan. Općenito, internetska trgovina Trgovina Ivana omogućuje dostavu u roku od 1 do 4 radna dana od dana primitka narudžbe. 

Dostava na otoke može potrajati i nešto duže. Tijekom praznika i vikendom rok dostave produžuje se za broj neradnih dana. U slučaju velikih gužvi, Black Friday i blagdanskih promocija, rok dostave može biti i duži.

4. Preuzimanje narudžbe

Pošiljku na odabranoj adresi možete preuzeti osobno ili je u vaše ime može preuzeti opunomoćenik, zakonski zastupnik ili skrbnik. Ako u vrijeme dostave niste na navedenoj adresi, dostavna će vam služba poslati poruku s uputama o tome gdje možete preuzeti paket ili kome se možete obratiti da bismo vam ponovno dostavili paket.

5. Dostava na području cijele Hrvatske

Naši partneri pakete dostavljaju na adresu koju ste naveli radeći narudžbu. Budući da dostavna služba proizvode dostavlja tijekom radnog vremena, možete se odlučiti i za dostavu na bilo koje drugo ime ili adresu – primjerice, na radno mjesto. Ako je odabrana dostava na službenu adresu, dostavljač će paket isporučiti ovlaštenoj osobi za preuzimanje pošiljki u poduzeću.

Ako u trenutku dostave niste na predviđenom mjestu (poduzeće, ured, bolnica, studentski ili učenički dom itd.), dostavljač će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje. Obično je dovoljno posjetiti najbliže mjesto preuzimanja, a možete ih i nazvati kako bi vam pošiljku ponovno besplatno dostavili.

Dostava proizvoda naručenih iz internetske trgovine Trgovina Ivana (www.trgovinaivana.eu) dostupna je u Hrvatskoj i Sloveniji.

7. Postupanje s oštećenim pošiljkama (odštete)

Ako, nakon što vam dostavne službe dostave paket, utvrdite da su proizvod ili fizička pošiljka oštećeni, da u pošiljci nešto nedostaje ili da su na pošiljci vidljivi znakovi otvaranja, možete pokrenuti postupak traženja odštete. Štetu je potrebno prijaviti u roku od 14 kalendarskih dana od datuma primitka paketa na elektroničku poštu [email protected], a prijavu štete trebat će nam i fotografije paketa, ambalaže (unutarnje i vanjske), oštećenog proizvoda i naljepnice dostavne službe te opis oštećenja. S referentom se također možete dogovoriti o preuzimanju oštećenog paketa na svojoj adresi.

 

PRETRAGA

Košarica